Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: Article links (apart from first) not working.  (Read 545 times)

bobcat

  • Jr. Member
  • **
  • Karma: 1
  • Posts: 67
    • ESL Jobs by Country
Article links (apart from first) not working.
« on: October 16, 2012, 06:11:38 pm »

Have a heavily modded snews installation, but hoping someone may be able to help.

Getting a strange 404 not found on all article urls in a category, EXCEPT the first article in that category (which works).

The urls are formed fine (matching to the sef titles in the database), and looking at the mysql info there isn't any difference between the working url and the 404 ones.

Would any snews maestros have any idea what part of the snews code i should be looking at to troubleshoot this? Thanks in advance!

nukpana

  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 71
  • Posts: 663
Re: Article links (apart from first) not working.
« Reply #1 on: October 16, 2012, 11:54:29 pm »

A couple ideas....

 - If it's part of a recent modification, can you roll back before the mod and test to see if it works? May be there is an issue with the mod. Link to the known mod or self mod?
 - Echo out the main query and test it out in your DB interface (phpmyadmin, adminer, etc). Are there any errors? Is it showing the correct row with the data you are expecting?
Logged

bobcat

  • Jr. Member
  • **
  • Karma: 1
  • Posts: 67
    • ESL Jobs by Country
Re: Article links (apart from first) not working.
« Reply #2 on: October 17, 2012, 07:01:26 am »

Thanks for the reply! Managed to get it sorted out.

The error was in relation to the multilanguage mod here: http://snewscms.com/forum/index.php/topic,9887.0.html

the instructions call to comment out in the htaccess:
Code: [Select]
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
#RewriteRule ^(.*)$ index.php?category=$1 [L]

I added that line back in and the main installation, and multilang mod all seem to be working fine.