sNews Forum

sNews 1.6 (previous version) => Miscellaneous - sNews 1.6 => Topic started by: Joost on August 17, 2008, 11:54:59 PM

Title: FORUM ISSUE AUGUST, 25/26 2008
Post by: Joost on August 17, 2008, 11:54:59 PM
AUGUST, 25/26 2008
Again we encountered some severe server failure. Worse than last week. :(  Sorry boys and girls.



August 17 2008, the forum was temporarily off-line. It seems that the database is restored from a backup server.
This process has caused the loss of data.

That means:

- If you started a new thread today, that thread is probably lost. You will have to start a new one. (check first)
- If you have posted a new post today, that post is probably lost. Please post again (check first)
- If you have registered today, your account is probably lost. To find out, try checking in. If you cannot check in, please re-register.

Title: Re: FORUM iSSUE AUGUST, 17 2008
Post by: philmoz on August 18, 2008, 11:01:28 AM
Ah bugger, so that is why my posts seemed to have vapourised...

Will make this a sticky...
Title: Re: FORUM ISSUE AUGUST, 25/26 2008
Post by: Joost on August 26, 2008, 09:17:31 AM
Just bumping a sticky (http://snewscms.com/forum/index.php?topic=7627.msg54418#msg54418) about server issues. (bumping a sticky?  ??? )
Title: Re: FORUM ISSUE AUGUST, 25/26 2008
Post by: Sven on August 26, 2008, 09:32:17 AM
I missed you  ;D
Title: Re: FORUM ISSUE AUGUST, 25/26 2008
Post by: Keyrocks on August 26, 2008, 10:32:50 PM
Has anyone noticed whether new posts are still being flagged or not when the log in? I've logged in a few times today and have not seen any new posts being flagged... maybe it's just because there aren't any posts being made between my logins.  :-\