Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Latest sNews - sNews 1.7 - with its own forums - for discussion and user mods.

Author Topic: translation problem in new comment links and  (Read 3277 times)

mosh

  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 77
  • Posts: 510
  • Awesome day :)
    • cms-zen
translation problem in new comment links and
« on: March 25, 2007, 06:01:04 PM »

hey all :)

on my snews hebrew web site  http://snewsheb.cms-zen.com  there is the new_comments function and i notice that
on the links there is a "?" question mark.
look at this:


when i try to validate the page at w3c i get the following error:
Quote
Sorry, I am unable to validate this document because on line 87  it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8  (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
i get that "?" mark when i view the page with browsers, IE, FF ( pc, mac ), on safari (mac) no problem.


one more thing with the comments is:
after clicking on link to comments (menu - new_comments )
in the page url i get those characters:


any ideas ?

thanks
mo

codetwist

  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 50
  • Posts: 940
translation problem in new comment links and
« Reply #1 on: March 25, 2007, 07:21:01 PM »

I had similar problem (unresolved as such) with stock snews module: new_comments() garbles last character - 1.5.31.

Finally, I replaced plain chopping of text at certain length with chopping at the nearest end of word.
Logged

mosh

  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 77
  • Posts: 510
  • Awesome day :)
    • cms-zen
translation problem in new comment links and
« Reply #2 on: March 25, 2007, 08:18:30 PM »

thank you codetwist, i guess we wait to the snews masters  :cool: