Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Latest sNews - sNews 1.7 - with its own forums - for discussion and user mods.

Author Topic: Character Limit ?  (Read 5555 times)

Trainer

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 12
Character Limit ?
« on: December 02, 2006, 09:35:13 PM »

Hi
I've just installed this version and when I add a new article, I get the whole article displayed and not just the first (say) 500 chars.

On my last version I think I was able to select how many chars I wanted to display before the link - am I missing something?

Is it a 'set-up/admin' issue?

Any thoughts?
t.
Logged

Trainer

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 12
Character Limit ?
« Reply #1 on: December 02, 2006, 09:43:38 PM »

I've just realised that when I go to

site > settings

then check Display Pagination on articles  the next time I go to this setting - it is unchecked.

Is this relevant?
Logged

Sam

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 24
    • http://henawi.com
Character Limit ?
« Reply #2 on: December 02, 2006, 10:35:53 PM »

All you have to do is use the [break] tag, let's say you want to show 400-500 Characters or more:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio [break]
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odioLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio
Logged

Trainer

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 12
Character Limit ?
« Reply #3 on: December 02, 2006, 10:41:37 PM »

Hi Sam,
Thanks for getting back to me.
I should have mentioned that I did in-fact try that.
I used both


and


in various combinations.

However, it doesn't work for me  :(
Logged

philmoz

  • High flyer
  • ULTIMATE member
  • ******
  • Karma: 161
  • Posts: 1988
    • fiddle 'n fly
Character Limit ?
« Reply #4 on: December 02, 2006, 10:57:38 PM »

[break] with square brackets.

Also, see the bug report, as if you are using the RC3, that was an issue, and a fix posted...
Logged
Of all the things I have lost, it is my mind that I miss the most.

Trainer

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 12
Character Limit ?
« Reply #5 on: December 02, 2006, 11:11:45 PM »

Hi philmoz
Thanks for that - it works.

I'm sorry - I missed the bug report (although I *did* search before posting)

I haven't found it yet, will look in the morning as it appears there a couple of issues.
However, I am very much a newbie here so I really need to read a great deal more.

Thank you VERY MUCH for your help :)

Cheers,
t.
Logged

philmoz

  • High flyer
  • ULTIMATE member
  • ******
  • Karma: 161
  • Posts: 1988
    • fiddle 'n fly
Character Limit ?
« Reply #6 on: December 02, 2006, 11:27:13 PM »

Logged
Of all the things I have lost, it is my mind that I miss the most.

Trainer

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 12
Character Limit ?
« Reply #7 on: December 03, 2006, 12:02:02 AM »

Cheers Philmoz,
I'll check it out tomorrow am  :)

Sam,
Thanks again, I now realise I missed your [square brackets] - thanks for that, I guess I saw the word BREAK and missed the parenthesis.

Cheers guys,
t.
Logged

Sam

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 24
    • http://henawi.com
Character Limit ?
« Reply #8 on: December 03, 2006, 12:15:21 AM »

Np  :)

You might as well try the sNews 1.5 stable release here:
http://www.solucija.com/forum/viewtopic.php?id=2382

Good luck.
Logged