Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Latest sNews - sNews 1.7 - with its own forums - for discussion and user mods.

Author Topic: I just downloaded the release... but where are all of the files.....  (Read 3937 times)

shanerbock

  • Guest

I downloaded, I created the database, i created the tables.... it all works fine... but when I go to log in, it says there is not login page...
so i looked and realized there arent hardly any files... just some root directory files... but no login directory, or anything else....   there are only 6 files total in the downloaded zip file...

what is going on here?

thanks!
Logged

Jason Kingery

  • Sr. Member
  • ****
  • Karma: 1
  • Posts: 298
    • http://denial-design.com
I just downloaded the release... but where are all of the files.....
« Reply #1 on: November 30, 2006, 04:43:06 AM »

Quote from: shanerbock
I downloaded, I created the database, i created the tables.... it all works fine... but when I go to log in, it says there is not login page...
so i looked and realized there arent hardly any files... just some root directory files... but no login directory, or anything else....   there are only 6 files total in the downloaded zip file...

what is going on here?

thanks!
The snews CMS is only 1 file, the rest of the files, are images, readme, and css/html pages for the site. If I would have to make a guess, I would say there is something not working right with you mod_rewrite. Search the forums, you will find many sugestions, and topics on how to fix/check this.

:)

Opps, how rude of me... Also, welcome to Solucija! I hope you enjoy "our" comunity!

smartalex

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 7
I just downloaded the release... but where are all of the files.....
« Reply #2 on: December 13, 2006, 12:15:01 AM »

I am having this issue too right now. help?
Logged

smartalex

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 7
I just downloaded the release... but where are all of the files.....
« Reply #3 on: December 13, 2006, 12:19:24 AM »

check this out: http://forum.solucija.com/viewtopic.php?pid=17486#p17486

Quote from: bramsyuur
Hello Rocco and welcome to our sNews community!  :D (Never I've say this before...  :P )
Well. If you can access via http://yoursite/index.php?action=login obviously your problem is .htaccess file. Maybe
your RewriteBase don't point to the correct folder or is not recognized by Apache. Try a search into this forum about htaccess and check this tread, too, for possible another issue http://www.solucija.com/forum/viewtopic.php?pid=9802#p9802.
Thanks,
bram.
I was just missing my .htaccess file. I guess I missed that when moving everything out of the sNews directory to the httpdocs directiory.
Logged